La teva llar lluny de casa

El Riad

Al voltant del pati s’articulen onze habitacions i suites instal·lades en dos nivells. A la planta baixa trobem el saló berber i el menjador. A l’exterior hi ha una terrassa gran que dóna al jardí i a la piscina. A la primera planta hi ha 7 habitacions al voltant del pati. A la planta superior trobem 4 suites situades a les torretes i dominades per la seva terrassa amb cúpula central. En aquesta planta hi ha un haima des del qual es pot gaudir d’unes magnífiques vistes a l’Atles.

Haima

Al terrat hi ha una bella Haima. Creada amb el màxim confort perquè puguis relaxar-te i gaudir de la teva estada mirant les estrelles en bona companyia al costat d’una copa. També a l’entrada tenim un altre Haima a la teva disposició.

Menjador

El Riad disposa d’un menjador amb una oferta de fins a 40 persones on podreu degustar especialitats marroquines. El nostre cap de cuina estarà encantat de revelar les subtileses de la gastronomia marroquina durant les nits plenes de sabors i màgia. també podem servir-te a la terrassa.

Recepció i Interior Riad

En la construcció, es va utilitzar una artesania, materials tradicionals com el tadelak (ciment polit de pedra), rajoles bejmat (argila cuita en peces tallades a mà un per un), embornals fòssils…

Exterior i Piscina

El riad disposa d’una terrassa gran que dóna accés al jardí i a la piscina. La piscina disposa de gandules on us podreu relaxar i gaudir d’unes vacances a casa. Al jardí hi ha vegetació típica marroquina.

La terrassa és un lloc ideal per començar el dia amb un exquisit esmorzar.

Vine a visitar-nos!!
Contacti amb nosaltres

+212 5248-54968
Tarmigt Tigmi Jdid, 45000 Ouarzazate, Marruecos
riadbouchedor@gmail.com.